Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BUBUBON RETURNS (312839) - gutisgu (1578167) » 336501236: T34/J1/VII

Liga 336501236 Información oficial sobre el partido 336501236 en Hattrick

16.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VII.930 (38966)

lopeor Alineación oficial del equipo 'lopeor' en el partido 2 - 3 Brandemburgo Alineación oficial del equipo 'Brandemburgo' en el partido
0 - 1 Melle Goovaarts (14')
0 - 2 Emilio Haitze (82')
Pekka Pekkinen (84') 1 - 2
Felipe Aranguren (89') 2 - 2
2 - 3 Emilio Haitze (89')
lopeor Alineación oficial del equipo 'lopeor' en el partido 2 - 3 Brandemburgo Alineación oficial del equipo 'Brandemburgo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
lopeor Alineación oficial del equipo 'lopeor' en el partido 2 - 3 Brandemburgo Alineación oficial del equipo 'Brandemburgo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,4 % 57,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lopeor

Goles Goles

  • 136 Minuto 84 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Fuat Gürtan es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Pekka Pekkinen per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 84 passava a ser 1 - 2.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Felipe Aranguren s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bartolomé Ayensa va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Teodomiro Arcos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El lopeor va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pekka Pekkinen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 59 minuts, en Halil Şener Eshar no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Caniglia de lopeor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de lopeor, en Heiki Tarien, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Brandemburgo

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Melle Goovaarts que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Brandemburgo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Emilio Haitze va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del lopeor. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Emilio Haitze la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Brandemburgo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Piero Elmiger va estar a punt de posar per davant a Brandemburgo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miloš Ponikelský va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ludovic Laurençon al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Piero Elmiger de Brandemburgo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Franzil de Brandemburgo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Piero Elmiger es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.