Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ont City (1434908) - Hertzwatt Club de Fútbol (1455482) » 336499018: T34/J12/VII

Liga 336499018 Información oficial sobre el partido 336499018 en Hattrick

01.10.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / VII.890 (38926)

Iniesta Rocket Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Iniesta Rocket Futbol Club' en el partido 3 - 0 Mamelucos FC Alineación oficial del equipo 'Mamelucos FC' en el partido
Ignacio Parreño (51') 1 - 0
Ignacio Parreño (60') 2 - 0
Lasse Ikäheimonen (71') 3 - 0
Iniesta Rocket Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Iniesta Rocket Futbol Club' en el partido 3 - 0 Mamelucos FC Alineación oficial del equipo 'Mamelucos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Iniesta Rocket Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Iniesta Rocket Futbol Club' en el partido 4 - 0 Mamelucos FC Alineación oficial del equipo 'Mamelucos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iniesta Rocket Futbol Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Passats 51 minuts, Ignacio Parreño, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Iniesta.Fc es posava per davant!
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Iniesta.Fc a 2 - 0. Ignacio Parreño va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): En Christoffer Viisanen va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Lasse Ikäheimonen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Lewis Ashton del Iniesta.Fc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Iniesta.Fc va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ignacio Parreño en un 1 contra 1 amb el porter Sergey Zagrebelny, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jens Ramm no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lewis Ashton estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Christoffer Viisanen va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Stelian Codrescu va rematar alt.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Iniesta.Fc van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ignacio Parreño, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Mamelucos FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leonard Aeppli de MameFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ángel Raimundo de MameFC es va guanyar la targeta groga merescudament.