Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.N.SALLENT (47438) - AMIGOS DE LA AMBAR (773938) » 336498751: T34/J1/VII

Liga 336498751 Información oficial sobre el partido 336498751 en Hattrick

16.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VII.886 (38922)

C.N.SALLENT Alineación oficial del equipo 'C.N.SALLENT' en el partido 1 - 2 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
0 - 1 Jorge Vuelva (26')
0 - 2 Jorge Vuelva (43')
Ignacio Eduegui (83') 1 - 2
C.N.SALLENT Alineación oficial del equipo 'C.N.SALLENT' en el partido 1 - 2 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.N.SALLENT Alineación oficial del equipo 'C.N.SALLENT' en el partido 0 - 1 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.N.SALLENT

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ignacio Eduegui de C.N.SALLENT va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de C.N.SALLENT va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ramón Baena, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del C.N.SALLENT sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Eduegui, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.N.SALLENT va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dicky van Steen va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Klas Hartstrand va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Baena de C.N.SALLENT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ramón Baena ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

AMIGOS DE LA AMBAR

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): En David Candiani va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jorge Vuelva la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jorge Vuelva va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després de 53 minuts, Guillermo Cabo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Bruno Gutiérrez va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sandro Juan Zuaza de Amigos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Eduardo Desclergues, jugador de Amigos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 78. Pedro Silvela, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Joaquín Huarte no era cap impediment.