Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Simes f.c. (438112) - FERSAY ELECTRONICA (772586) » 336498581: T34/J14/VII

Liga 336498581 Información oficial sobre el partido 336498581 en Hattrick

15.10.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / VII.882 (38918)

atreyus f.c. Alineación oficial del equipo 'atreyus f.c.' en el partido 0 - 1 FERSAY ELECTRONICA Alineación oficial del equipo 'FERSAY ELECTRONICA' en el partido
0 - 1 Václav Střecha (64')
atreyus f.c. Alineación oficial del equipo 'atreyus f.c.' en el partido 0 - 1 FERSAY ELECTRONICA Alineación oficial del equipo 'FERSAY ELECTRONICA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atreyus f.c. Alineación oficial del equipo 'atreyus f.c.' en el partido 0 - 1 FERSAY ELECTRONICA Alineación oficial del equipo 'FERSAY ELECTRONICA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atreyus f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del atreyus sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paolo Pane, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de atreyus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paolo Pane va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de atreyus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alex Balog, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): El atreyus va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Moshe Bruner la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de atreyus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lucio Vázquez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Jonas Andersson de atreyus s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

FERSAY ELECTRONICA

Goles Goles

  • 187 Minuto 64 (Gol tiro lejano): Era obvi que el FERSAY volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 64 van aconseguir marcar quan en Václav Střecha va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): El FERSAY se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 39, en Harm-Jan van Egeraat va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 87 (Ocasión tiro lejano): Al minut 87 un refús amb el peu d'en Elpidio Presilli va anar a parar als peus del Gerard Pujó que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Jean-Luis Kray de FERSAY va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Markus Mihailoff va prendre el seu rol al minut 31.