Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Claret&Blue Army (1371727) - Nores Team (1370007) » 336498513: T34/J11/VII

Liga 336498513 Información oficial sobre el partido 336498513 en Hattrick

24.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / VII.881 (38917)

Logica_catastrofica Alineación oficial del equipo 'Logica_catastrofica' en el partido 0 - 1 BDN Kaisersteam Alineación oficial del equipo 'BDN Kaisersteam' en el partido
0 - 1 Ramón Valdehuérteles (44')
Logica_catastrofica Alineación oficial del equipo 'Logica_catastrofica' en el partido 0 - 1 BDN Kaisersteam Alineación oficial del equipo 'BDN Kaisersteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Logica_catastrofica Alineación oficial del equipo 'Logica_catastrofica' en el partido 0 - 1 BDN Kaisersteam Alineación oficial del equipo 'BDN Kaisersteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Logica_catastrofica

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pere Blanquer haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Logica_catastrofica al minut 20.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Logica_catastrofica va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Constantino Rego Santos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Logica_catastrofica sortien al contraatac. La falta llançada per Constantino Rego Santos va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Desiderio Cabral de Logica_catastrofica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Przemysław Kaluga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

BDN Kaisersteam

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Passats 44 minuts de partit, Kaisersteam es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ramón Valdehuérteles es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Albert Fulín, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Kaisersteam va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rafa Cermeño s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sandro Álvarez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sandro Álvarez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Logica_catastrofica. La jugada d'estratègia del Kaisersteam per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sandro Álvarez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.