Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jopa C.F. (1588486) - CentralPerk HT* Team (1435193) » 336491782: T34/J9/VII

Liga 336491782 Información oficial sobre el partido 336491782 en Hattrick

10.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VII.761 (38797)

Riosecos Alineación oficial del equipo 'Riosecos' en el partido 1 - 0 CentralPerk HT* Team Alineación oficial del equipo 'CentralPerk HT* Team' en el partido
Béla Budai (32') 1 - 0
Riosecos Alineación oficial del equipo 'Riosecos' en el partido 1 - 0 CentralPerk HT* Team Alineación oficial del equipo 'CentralPerk HT* Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riosecos Alineación oficial del equipo 'Riosecos' en el partido 2 - 0 CentralPerk HT* Team Alineación oficial del equipo 'CentralPerk HT* Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riosecos

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 32 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Béla Budai llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En José Álvarez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Mohd Shahril Nizam Noor Yadah, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Finn Jensen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Pedro Giménez Soller va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Raúl Ichaso de Riosecos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Camacho es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CentralPerk HT* Team

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Franco Coperchio va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Paul Goodall, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Yiannis Fountoukidis quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): CentralPerk es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Héctor Tirado no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Yiannis Fountoukidis al camp.