Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALIKANTE C.F. (437005) - Incontinencia Maxima (119461) » 336489368: T34/J9/VII

Liga 336489368 Información oficial sobre el partido 336489368 en Hattrick

10.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VII.718 (38754)

ALIKANTE C.F. Alineación oficial del equipo 'ALIKANTE C.F.' en el partido 4 - 1 Incontinencia Maxima Alineación oficial del equipo 'Incontinencia Maxima' en el partido
0 - 1 David Robinsson (35')
Uriel Comadira (71') 1 - 1
Abundio Cohen (75') 2 - 1
Abundio Cohen (79') 3 - 1
Uriel Comadira (86') 4 - 1
ALIKANTE C.F. Alineación oficial del equipo 'ALIKANTE C.F.' en el partido 4 - 1 Incontinencia Maxima Alineación oficial del equipo 'Incontinencia Maxima' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALIKANTE C.F. Alineación oficial del equipo 'ALIKANTE C.F.' en el partido 0 - 1 Incontinencia Maxima Alineación oficial del equipo 'Incontinencia Maxima' en el partido
Tiene mucha potra 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALIKANTE C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ALIKANTE va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Uriel Comadira aconseguint el 1 - 1.
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 75, en Antonio Guzmán Derqui del ALIKANTE va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Abundio Cohen que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Abundio Cohen de ALIKANTE va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 140 Minuto 86 (Gol de contra de falta): El porter de ALIKANTE va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Uriel Comadira va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bertrand Blum no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tsihan Paulukevich estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Abundio Cohen de ALIKANTE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tsihan Paulukevich de ALIKANTE es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Luigi Beati de ALIKANTE va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bernard Wilmots va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de ALIKANTE, en Bernardo Daniel Leoni, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Incontinencia Maxima

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Incontinencia agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar David Robinsson amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Geoffrey Lacroix va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Héctor Álvarez Areces va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 70 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Geoffrey Lacroix va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Héctor Álvarez Areces va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Ken Cooley l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Incontinencia van seguir progressant per la banda dreta. Giuseppe Borreca va tenir la seva oportunitat al minut 88, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ken Cooley.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Jimmi Nygård de Incontinencia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bertrand Blum va prendre el seu rol al minut 39.