Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SBBQ (1365324) - Els Cremats FC (1431600) » 336488267: T34/J12/VII

Liga 336488267 Información oficial sobre el partido 336488267 en Hattrick

01.10.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / VII.698 (38734)

cotooo Alineación oficial del equipo 'cotooo' en el partido 0 - 0 Els Cremats FC Alineación oficial del equipo 'Els Cremats FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cotooo Alineación oficial del equipo 'cotooo' en el partido 2 - 0 Els Cremats FC Alineación oficial del equipo 'Els Cremats FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cotooo

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gervasi Cabrelles no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joni Valonen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del cotooo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manos Kordakis, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aiolos Spazopodis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Fulvio Bovard va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de cotooo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 61 de partit, quan un jugador de cotooo, en João Clérigo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Els Cremats FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cremats va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Ilkka Haiko va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Cremats va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Ilkka Haiko va quedar-se sol davant el porter Fulvio Bovard, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cotooo. La jugada d'estratègia del Cremats per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mika Martonen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cremats, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Mika Martonen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Helmut Šusta de Cremats amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.