Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FIDEU'S TEAM (123820) - F.C. TROMPETA (441077) » 336485743: T34/J11/VII

Liga 336485743 Información oficial sobre el partido 336485743 en Hattrick

24.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / VII.653 (38689)

FIDEU'S TEAM Alineación oficial del equipo 'FIDEU'S TEAM' en el partido 0 - 2 ROMPEBOLAS AT. Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOLAS AT.' en el partido
0 - 1 Kornel Fandrejewski (18')
0 - 2 David Klasing (44')
FIDEU'S TEAM Alineación oficial del equipo 'FIDEU'S TEAM' en el partido 0 - 2 ROMPEBOLAS AT. Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOLAS AT.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FIDEU'S TEAM Alineación oficial del equipo 'FIDEU'S TEAM' en el partido 2 - 0 ROMPEBOLAS AT. Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOLAS AT.' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FIDEU'S TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a FIDEUS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zoltán Rátóti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 206 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 43 minuts de joc, Paweł Zagrajek semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Joaquín Gassius de FIDEUS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felipe Cecchi.

ROMPEBOLAS AT.

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): ROMPEBOLAS sabia com jugar al contraatac, i al minut 18, Kornel Fandrejewski va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Klasing, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ROMPEBOLAS, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Kornel Fandrejewski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ROMPEBOLAS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Denis Canevari, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wolfgang Milanowitsch de ROMPEBOLAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Micha Shalev va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nicola Quarta.