Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chunguitos8 (795607) - pectrum (1579981) » 336485599: T34/J4/VII

Liga 336485599 Información oficial sobre el partido 336485599 en Hattrick

06.08.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / VII.651 (38687)

FC Bastard Alineación oficial del equipo 'FC Bastard' en el partido 1 - 0 Periodontos Alineación oficial del equipo 'Periodontos' en el partido
Luca Mercadante (36') 1 - 0
FC Bastard Alineación oficial del equipo 'FC Bastard' en el partido 1 - 0 Periodontos Alineación oficial del equipo 'Periodontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bastard Alineación oficial del equipo 'FC Bastard' en el partido 2 - 0 Periodontos Alineación oficial del equipo 'Periodontos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bastard

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Bastard s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Luca Mercadante per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Marcos Francisco Valdéz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ekkehard Kellermann, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Bastard ho intentava per la dreta per mitjà de Cosmin Mareş, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 235 Minuto 70 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Marcin Krupski va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Uziel Nájera va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Periodontos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Periodontos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Campara, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en David Galindo va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Campara de Periodontos es va guanyar la targeta groga merescudament.