Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baños Team C.F. (1600354) - Real Copón Deportivo (1415622) » 336483145: T34/J6/VII

Liga 336483145 Información oficial sobre el partido 336483145 en Hattrick

20.08.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / VII.607 (38643)

Atletico Hercules Alineación oficial del equipo 'Atletico Hercules' en el partido 1 - 3 La madre del topo c.f Alineación oficial del equipo 'La madre del topo c.f' en el partido
0 - 1 Nathan Elias Tromitten (3')
0 - 2 Isaac Gómez Martelo (10')
Narcis Ionescu (17') 1 - 2
1 - 3 Isaac Gómez Martelo (68')
Atletico Hercules Alineación oficial del equipo 'Atletico Hercules' en el partido 1 - 3 La madre del topo c.f Alineación oficial del equipo 'La madre del topo c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Hercules Alineación oficial del equipo 'Atletico Hercules' en el partido 3 - 2 La madre del topo c.f Alineación oficial del equipo 'La madre del topo c.f' en el partido
Tiene mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Hercules

Goles Goles

  • 102 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Atletico va reduir el marcador al minut 17 a 1 - 2 quan Narcis Ionescu va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atletico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nino Čanak va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Narcis Ionescu va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 82 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Chiodarelli de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Nino Čanak de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Narcis Ionescu de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Atletico va fer una substitució al minut 83. Kurt Liebhauser va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ignacio Vecino.

La madre del topo c.f

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nathan Elias Tromitten va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Isaac Gómez Martelo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 10, i va fer pujar el 0 - 2 per a madre.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Isaac Gómez Martelo de madre va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Roger Montserrat va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Enrique Tapia Mateo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.