Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Harry "el sucio" (1596189) - Weeh tío m enamorao (1335287) » 336481180: T34/J5/VII

Liga 336481180 Información oficial sobre el partido 336481180 en Hattrick

13.08.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VII.572 (38608)

Harry "el sucio" Alineación oficial del equipo 'Harry "el sucio"' en el partido 1 - 1 baires aragon team Alineación oficial del equipo 'baires aragon team' en el partido
Sílvio Vouga (35') 1 - 0
1 - 1 József Hegedűs (68')
Harry "el sucio" Alineación oficial del equipo 'Harry "el sucio"' en el partido 1 - 1 baires aragon team Alineación oficial del equipo 'baires aragon team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Harry "el sucio" Alineación oficial del equipo 'Harry "el sucio"' en el partido 1 - 0 baires aragon team Alineación oficial del equipo 'baires aragon team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harry "el sucio"

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 35 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Sílvio Vouga llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Angelo Ortiz Osborne va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): József Hegedűs es va comportar com un juvenil al minut 62 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): sucio" va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Angelo Ortiz Osborne ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

baires aragon team

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 en József Hegedűs va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ezechiele Sallustio al minut 33 semblava entrar, però Alejandro Marcel va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): József Hegedűs hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Oswald Eastham havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): baires va estar a punt de marcar quan Giovanni Astengo va fer una passada impressionant a Ezechiele Sallustio, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mateusz Szwarc quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Angelo Maly quasi aconsegueix empatar per baires al minut 53, però Alejandro Marcel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en József Hegedűs va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Després de 75 minuts, baires va veure com el seu jugador Angelo Maly havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Julien Sénac entraria per ocupar el seu lloc.