Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coleguitas (995046) - Acouldinats (125605) » 336477307: T34/J2/VII

Liga 336477307 Información oficial sobre el partido 336477307 en Hattrick

23.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VII.503 (38539)

coleguitas Alineación oficial del equipo 'coleguitas' en el partido 2 - 3 Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido
Jesús Ramos (6') 1 - 0
Jesús Gutiérrez-Calderón (31') 2 - 0
2 - 1 Francisco Alberto Guzmán (73')
2 - 2 Alberto Sevilla Lara (82')
2 - 3 José Vicente Sánchez (83')
coleguitas Alineación oficial del equipo 'coleguitas' en el partido 2 - 3 Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
coleguitas Alineación oficial del equipo 'coleguitas' en el partido 2 - 1 Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coleguitas

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 6 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jesús Ramos. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Gutiérrez-Calderón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en 宋 (Song) 发成 (Facheng). Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Acouldinats. La jugada d'estratègia del coleguitas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en 宋 (Song) 发成 (Facheng) va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Gonzalo Soto Campo va servir per deixar enrere el gegant Ulrik Tillskog al minut 70, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): Rafael Pimentel va sortir coix del terreny de joc, substituït per Zósimo Navajas. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Acouldinats

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Acouldinats seguien lluitant fins al final. Al minut 73, fruit d'aquests esforços, Francisco Alberto Guzmán va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Alberto Sevilla Lara va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Acouldinats.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Vicente Sánchez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Acouldinats.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Acouldinats van seguir progressant per la banda dreta. Pablo Peñalver va tenir la seva oportunitat al minut 66, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Acouldinats sortien al contraatac. La falta llançada per Macario Madruga va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Acouldinats van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Robert Gelabert va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Valero García de Acouldinats es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Peñalver de Acouldinats amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.