Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCCaroule (1601310) - llanerox blues (1332468) » 336477110: T34/J9/VII

Liga 336477110 Información oficial sobre el partido 336477110 en Hattrick

10.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VII.499 (38535)

rompetibias Alineación oficial del equipo 'rompetibias' en el partido 2 - 3 llanerox blues Alineación oficial del equipo 'llanerox blues' en el partido
Víctor Peón de Rey (13') 1 - 0
Víctor Peón de Rey (25') 2 - 0
2 - 1 Jan Bečvařík (62')
2 - 2 Miguel Venegas (67')
2 - 3 Jan Bečvařík (71')
rompetibias Alineación oficial del equipo 'rompetibias' en el partido 2 - 3 llanerox blues Alineación oficial del equipo 'llanerox blues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rompetibias Alineación oficial del equipo 'rompetibias' en el partido 2 - 2 llanerox blues Alineación oficial del equipo 'llanerox blues' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rompetibias

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Peón de Rey, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Víctor Peón de Rey de rompetibias va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Víctor Peón de Rey va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rompetibias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Víctor Peón de Rey es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tejs Moestrup de rompetibias va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Peón de Rey, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hervé Lengagne va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Stein Kayaert de rompetibias va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Henri Sjövall va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59, Thomas Stålland de rompetibias es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 68 (Tirita): Passats 68 minuts de joc, en Tejs Moestrup de rompetibias va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

llanerox blues

Goles Goles

  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Alessandro Mazziotti va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jan Bečvařík, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Miguel Venegas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a llanerox.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): En Jan Bečvařík va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 71. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Domenico Garotti. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.