Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Figueiras (1419756) - FC Cadí (1578214) » 336476050: T34/J10/VII

Liga 336476050 Información oficial sobre el partido 336476050 en Hattrick

17.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / VII.480 (38516)

katangan Alineación oficial del equipo 'katangan' en el partido 0 - 2 FC Cadí Alineación oficial del equipo 'FC Cadí' en el partido
0 - 1 Isaia Imbalzano (28')
0 - 2 Ovidiu-Ioan Bulbuc (58')
katangan Alineación oficial del equipo 'katangan' en el partido 0 - 2 FC Cadí Alineación oficial del equipo 'FC Cadí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
katangan Alineación oficial del equipo 'katangan' en el partido 1 - 0 FC Cadí Alineación oficial del equipo 'FC Cadí' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

katangan

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Luca Palestri va intentar anar-se'n per velocitat al minut 9 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del katangan van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergio Martín González, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Manuel Ozores hauria d'haver estat gol al minut 42 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Alberto Rivas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 71 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Sergio Martín González va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 72 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Semblava que Konstantin Minchev s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

FC Cadí

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Isaia Imbalzano va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 58, Cadí va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ovidiu-Ioan Bulbuc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Paul-Werner Seibert va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rudi Kaiserschlag rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Cadí quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ovidiu-Ioan Bulbuc va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Falco Fragoso.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Renato Ardizzone de Cadí va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ovidiu-Ioan Bulbuc va prendre el seu rol al minut 22.