Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONTAU CF (1578879) - Seseña C.F. (1368463) » 336473992: T34/J14/VII

Liga 336473992 Información oficial sobre el partido 336473992 en Hattrick

15.10.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / VII.443 (38479)

MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 2 - 2 Seseña C.F. Alineación oficial del equipo 'Seseña C.F.' en el partido
Diego Salamanca (29') 1 - 0
1 - 1 Arturo Rodríguez Marín (32')
1 - 2 Arturo Rodríguez Marín (44')
Pancracio Coristanco (58') 2 - 2
MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 2 - 2 Seseña C.F. Alineación oficial del equipo 'Seseña C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 2 - 0 Seseña C.F. Alineación oficial del equipo 'Seseña C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MONTAU CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip MONTAU va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Diego Salamanca va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MONTAU van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pancracio Coristanco va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El MONTAU va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Manuel Bursuk va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Christian Erlinger va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): MONTAU va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Christian Erlinger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MONTAU van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Christian Erlinger, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Henry De Greef de MONTAU va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pancracio Coristanco de MONTAU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Seseña C.F.

Goles Goles

  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Arturo Rodríguez Marín va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Diego Salamanca.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Arturo Rodríguez Marín va marcar al minut 44 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bruno Ovando de Seseña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.