Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONTAU CF (1578879) - Armenillas Sporting Club (119968) » 336473973: T34/J9/VII

Liga 336473973 Información oficial sobre el partido 336473973 en Hattrick

10.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VII.443 (38479)

MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 3 - 0 Sporting Cofiñes FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Cofiñes FC' en el partido
Antonio Magnaterra (48') 1 - 0
Rubén Martínez Blázquez (63') 2 - 0
Ignacio Goiri (85') 3 - 0
MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 3 - 0 Sporting Cofiñes FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Cofiñes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 1 - 1 Sporting Cofiñes FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Cofiñes FC' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 37,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MONTAU CF

Goles Goles

  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El MONTAU va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Antonio Magnaterra rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 48.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Rubén Martínez Blázquez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, el MONTAU va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ignacio Goiri, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Jordi Juberó va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MONTAU que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Oriol Muñoz de MONTAU es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): Jordi Juberó semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Sporting Cofiñes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cofiñes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Iulian Ardelean, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cofiñes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xavier Miarnau va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Àlex Puigblanqué es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Àlex Puigblanqué se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.