Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONTAU CF (1578879) - Segundo Palo C. F. (991551) » 336473948: T34/J3/VII

Liga 336473948 Información oficial sobre el partido 336473948 en Hattrick

30.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / VII.443 (38479)

MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 1 - 2 Segundo Palo C. F. Alineación oficial del equipo 'Segundo Palo C. F.' en el partido
Pancracio Coristanco (2') 1 - 0
1 - 1 Sergio Irusta (76')
1 - 2 Emengardo Faria Neves (88')
MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 1 - 2 Segundo Palo C. F. Alineación oficial del equipo 'Segundo Palo C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 3 - 0 Segundo Palo C. F. Alineación oficial del equipo 'Segundo Palo C. F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MONTAU CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pancracio Coristanco de MONTAU aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Christian Erlinger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Pancracio Coristanco, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Joaquín Espés es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Puente de MONTAU es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): MONTAU va fer una substitució al minut 30. Julio Español va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Efrain Devesa.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Diego Salamanca es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Henry De Greef.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Adri Benazet no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Segundo Palo C. F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 76 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sergio Irusta marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Francisco Vallejo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Emengardo Faria Neves va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pancracio Coristanco es va comportar com un juvenil al minut 43 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Cesare Morgenstern va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Emengardo Faria Neves va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Segundo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Adelmar Pontoni de Segundo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Emiliano Bollo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.