Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salduie Zaragoza (1415269) - Dyc con cola (308181) » 336471338: T34/J8/VII

Liga 336471338 Información oficial sobre el partido 336471338 en Hattrick

03.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VII.396 (38432)

Artemito Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Artemito Futbol Club' en el partido 1 - 0 Dyc con cola Alineación oficial del equipo 'Dyc con cola' en el partido
Dietwald Gernsheimer (80') 1 - 0
Artemito Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Artemito Futbol Club' en el partido 1 - 0 Dyc con cola Alineación oficial del equipo 'Dyc con cola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Artemito Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Artemito Futbol Club' en el partido 2 - 0 Dyc con cola Alineación oficial del equipo 'Dyc con cola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Artemito Futbol Club

Goles Goles

  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Dietwald Gernsheimer. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Cassiano Alcobia del Artemito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Dietwald Gernsheimer quasi dona a Artemito l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Dietwald Gernsheimer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Artemito per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cassiano Alcobia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cassiano Alcobia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Artemito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 74, quan Dietwald Gernsheimer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonatan Talarczyk de Artemito es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73 en Moritz Sanner va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Després de 14 minuts jugats, Sakarias Strøm es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mike Welter.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Cassiano Alcobia no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Dyc con cola

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carl Veth ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carl Veth, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cola va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Chen Chi Cheong va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El cola va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Juan Carlos Chiriboga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Carl Veth, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Juan Carlos Chiriboga de cola va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Elof Nissbratt de cola va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Chen Chi Cheong de cola va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Garikoitz Goia va entrar en el seu lloc.