Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Gavia CF (798756) - c.d.ba-k-xonda (991182) » 336468761: T34/J8/VII

Liga 336468761 Información oficial sobre el partido 336468761 en Hattrick

03.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VII.350 (38386)

AFG Team 08 Alineación oficial del equipo 'AFG Team 08' en el partido 2 - 0 c.d.ba-k-xonda Alineación oficial del equipo 'c.d.ba-k-xonda' en el partido
Víctor Espino (39') 1 - 0
Diógenes Coso (62') 2 - 0
AFG Team 08 Alineación oficial del equipo 'AFG Team 08' en el partido 2 - 0 c.d.ba-k-xonda Alineación oficial del equipo 'c.d.ba-k-xonda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AFG Team 08 Alineación oficial del equipo 'AFG Team 08' en el partido 3 - 0 c.d.ba-k-xonda Alineación oficial del equipo 'c.d.ba-k-xonda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFG Team 08

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Víctor Espino va donar a Team un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Diógenes Coso va augmentar l'avantatge de Team a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Søren Koefoed va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Team a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pablo Coazo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Ilyas Lahmers gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Afonso Capelo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Espino de Team va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Team ho intentava per la dreta per mitjà de Diógenes Coso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de Team, en Víctor Espino, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Javier de Mora estava fent un bon partit.

c.d.ba-k-xonda

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ilyas Lahmers es va comportar com un juvenil al minut 11 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Lluís Esteba va estar a punt de posar per davant a c.d.ba-k-xonda amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Linus Hedsten va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 40 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Víctor Chapat va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Juliano Burón de c.d.ba-k-xonda va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Afonso Capelo va prendre el seu rol al minut 35.