Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDA GRAZALEMA (312920) - imaclleida f.c (119442) » 336467256: T34/J10/VII

Liga 336467256 Información oficial sobre el partido 336467256 en Hattrick

17.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / VII.323 (38359)

UDA GRAZALEMA Alineación oficial del equipo 'UDA GRAZALEMA' en el partido 1 - 5 F.C. Sherlock Alineación oficial del equipo 'F.C. Sherlock ' en el partido
0 - 1 Elpidio Ciuffreda (5')
0 - 2 Elpidio Ciuffreda (33')
István Ács (36') 1 - 2
1 - 3 Ricart Jaraba (38')
1 - 4 Ricardo Moreno (68')
1 - 5 Carlos Madariaga (74')
UDA GRAZALEMA Alineación oficial del equipo 'UDA GRAZALEMA' en el partido 1 - 5 F.C. Sherlock Alineación oficial del equipo 'F.C. Sherlock ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UDA GRAZALEMA Alineación oficial del equipo 'UDA GRAZALEMA' en el partido 1 - 3 F.C. Sherlock Alineación oficial del equipo 'F.C. Sherlock ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDA GRAZALEMA

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 36 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en István Ács, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el GRAZALEMA a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El jugador de GRAZALEMA Rayco Tey quasi va assolir l'empat al minut 8 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): GRAZALEMA va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Joeri Maldrie va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Simon Meunier de GRAZALEMA es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 85, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Joeri Maldrie de GRAZALEMA es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a István Ács.
  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): Rayco Tey no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

F.C. Sherlock

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GRAZALEMA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Elpidio Ciuffreda la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sherlock es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 5.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Elpidio Ciuffreda va augmentar l'avantatge de Sherlock a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Ricart Jaraba de Sherlock va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ricardo Moreno de Sherlock l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 68 de partit.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Carlos Madariaga va augmentar l'avantatge de Sherlock a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sherlock va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xavi Duran va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavi Duran de Sherlock va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador André do Carballiño de Sherlock s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.