Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevis eleven (1595949) - Suria United (492147) » 336465495: T34/J3/VII

Liga 336465495 Información oficial sobre el partido 336465495 en Hattrick

30.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / VII.292 (38328)

F.C. PAPACER Alineación oficial del equipo 'F.C. PAPACER' en el partido 1 - 1 Can Amat HRS Alineación oficial del equipo 'Can Amat HRS' en el partido
Johnny Corradi (41') 1 - 0
1 - 1 Antonio Olivares (86')
F.C. PAPACER Alineación oficial del equipo 'F.C. PAPACER' en el partido 1 - 1 Can Amat HRS Alineación oficial del equipo 'Can Amat HRS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. PAPACER Alineación oficial del equipo 'F.C. PAPACER' en el partido 3 - 1 Can Amat HRS Alineación oficial del equipo 'Can Amat HRS' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. PAPACER

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Johnny Corradi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PAPACER se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Johnny Corradi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Paolo Todaro va deixar a Georgi Trendafilov assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): PAPACER va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Michael Novak en un 1 contra 1 amb el porter Ander Hernández, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Juan José Valera de PAPACER va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 40 de partit, quan un jugador de PAPACER, en Rudy Colman, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Can Amat HRS

Goles Goles

  • 160 Minuto 86 (Gol de falta): HRS, al minut 86, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Antonio Olivares.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Georgi Trendafilov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Badara Thiaw ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Juan Vázquez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luis Cagromiz va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 63 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Antonio Olivares, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): César Rosaleda va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ander Hernández. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 093 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Quan en Pablo Cobo es va retirar del terreny de joc al minut 80 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de HRS es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.