Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Krusty c.f. (30516) - F.C Pwhr (122004) » 336463491: T34/J1/VII

Liga 336463491 Información oficial sobre el partido 336463491 en Hattrick

16.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VII.256 (38292)

Sport Friend's Club Alineación oficial del equipo 'Sport Friend's Club' en el partido 0 - 1 sovigol Alineación oficial del equipo 'sovigol' en el partido
0 - 1 Gabriel Udatný (39')
Sport Friend's Club Alineación oficial del equipo 'Sport Friend's Club' en el partido 0 - 1 sovigol Alineación oficial del equipo 'sovigol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sport Friend's Club Alineación oficial del equipo 'Sport Friend's Club' en el partido 4 - 0 sovigol Alineación oficial del equipo 'sovigol' en el partido
Es un cenizo 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Friend's Club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jofre Moreno Cabello va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Aarno Lehesalu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Manuel Pérez Garzón va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Jordi Ballart va estar a punt d'empatar per a Alaves quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sebas Argelich va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Marcel Gonfaus va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Alaves va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hernán Sanz la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 77 minuts, en Manuel Pérez Garzón no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jordi Ballart, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

sovigol

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Gabriel Udatný va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, sovigol, al minut 39. El marcador va canviar a 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jofre Moreno Cabello de sovigol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Diego Saboya ocupà el lloc d'en Héctor Tinguaro al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de sovigol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.