Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

despistaos (1585063) - fc.castellnou (439597) » 336460240: T34/J6/VII

Liga 336460240 Información oficial sobre el partido 336460240 en Hattrick

20.08.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / VII.198 (38234)

despistaos Alineación oficial del equipo 'despistaos' en el partido 0 - 0 A.C. Pou del Gel Alineación oficial del equipo 'A.C. Pou del Gel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
despistaos Alineación oficial del equipo 'despistaos' en el partido 0 - 1 A.C. Pou del Gel Alineación oficial del equipo 'A.C. Pou del Gel' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

despistaos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de despistaos, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Sixto Abanqueiro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de despistaos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Sixto Abanqueiro va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de despistaos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carl Burns va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Sebastián Alejandro Manera de despistaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Öztürk Özal ocupà el lloc d'en David Utribe al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de despistaos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

A.C. Pou del Gel

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Patryk Krusiński va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Martin Moratzaliev, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Giuseppe Rienzo va estar a punt de posar per davant a Atlètic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Martin Moratzaliev va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Cankut Önol va entorpir al marcador d'en Eliano Colonnello per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.