Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Corbato (801384) - LanzaroteDeportiva (1432499) » 336458374: T34/J1/VII

Liga 336458374 Información oficial sobre el partido 336458374 en Hattrick

16.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VII.165 (38201)

los makinas FC Alineación oficial del equipo 'los makinas FC' en el partido 2 - 2 las princesas fc Alineación oficial del equipo 'las princesas fc' en el partido
Davide Gaude (29') 1 - 0
1 - 1 Ünal Adıvar (31')
Arkadijus Tilikovas (35') 2 - 1
2 - 2 Tony Olenholt (51')
los makinas FC Alineación oficial del equipo 'los makinas FC' en el partido 2 - 2 las princesas fc Alineación oficial del equipo 'las princesas fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
los makinas FC Alineación oficial del equipo 'los makinas FC' en el partido 6 - 1 las princesas fc Alineación oficial del equipo 'las princesas fc' en el partido
Es un cenizo 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los makinas FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Davide Gaude, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del makinas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Arkadijus Tilikovas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, makinas es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Iturbe Cano es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Arkadijus Tilikovas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de makinas.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a makinas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Solmaz Yura, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gonzalo Alessi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Gilbertão Roraima va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de makinas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): El jugador de makinas Zenone Simoni va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. George-Valentin Pătraş va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Solmaz Yura ocupà el lloc d'en Davide Gaude al 52 minuts, dos minuts després que el jugador de makinas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

las princesas fc

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ünal Adıvar que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 51 minuts Tony Olenholt va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ünal Adıvar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Tony Olenholt que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.