Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Guazamara (1419236) - The depa's (1434237) » 336454400: T34/J1/VII

Liga 336454400 Información oficial sobre el partido 336454400 en Hattrick

16.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VII.94 (38130)

U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido 3 - 1 Atletico Yipikaiye Alineación oficial del equipo 'Atletico Yipikaiye' en el partido
Juan Manuel Barrios (19') 1 - 0
1 - 1 David Kindlund (30')
Marcos Valles (83') 2 - 1
Ambròs Oliva (85') 3 - 1
U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido 3 - 1 Atletico Yipikaiye Alineación oficial del equipo 'Atletico Yipikaiye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido 2 - 4 Atletico Yipikaiye Alineación oficial del equipo 'Atletico Yipikaiye' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,2 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Guazamara

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Juan Manuel Barrios va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Guazamara.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marcos Valles, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Guazamara se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 83.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Guazamara a 3 - 1. Ambròs Oliva va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Rafko Jurgec arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Jerónimo Freire de Guazamara va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Florenci Arànega va prendre el seu rol al minut 31.

Atletico Yipikaiye

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En David Kindlund va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per David Kindlund al minut 13 semblava entrar, però Clóvis Aleijadinho va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Kévin Drezet quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Yipikaiye a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Enrique De La Flor va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Derya Purân de Yipikaiye, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 51, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Codrin Călin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Clóvis Aleijadinho, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Enrique De La Flor no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.