Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Tarraco (487552) - Madrona FC (1436799) » 336451711: T34/J2/VII

Liga 336451711 Información oficial sobre el partido 336451711 en Hattrick

23.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VII.46 (38082)

piotr team Alineación oficial del equipo 'piotr team' en el partido 2 - 1 Madrona FC Alineación oficial del equipo 'Madrona FC' en el partido
0 - 1 Tony Rodriquez (9')
Andriy Yarmenchuk (55') 1 - 1
Ryan Coninkx (86') 2 - 1
piotr team Alineación oficial del equipo 'piotr team' en el partido 2 - 1 Madrona FC Alineación oficial del equipo 'Madrona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
piotr team Alineación oficial del equipo 'piotr team' en el partido 1 - 1 Madrona FC Alineación oficial del equipo 'Madrona FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,5 % 25,7 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piotr team

Goles Goles

  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): Després de 55 minuts de partit, Andriy Yarmenchuk igualava per piotr en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nedo Bucelli.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mehmet İzzet Arıker va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Renaud Nguyen.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mehmet İzzet Arıker no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Madrona FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tony Rodriquez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 109 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Carmelo Casademunt després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de piotr Ryan Coninkx, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Madrona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Travesedo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Roger Espasa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Boaz Chay no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Diego Honorato quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Diego Honorato de Madrona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Noel Ludwig de Madrona va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Arthur Parnaíba va prendre el seu rol al minut 88.