Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Autosolar Energy Solutions (1366046) - Mecmec FC (773527) » 336450197: T34/J1/VII

Liga 336450197 Información oficial sobre el partido 336450197 en Hattrick

16.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VII.19 (38055)

albal sad Alineación oficial del equipo 'albal sad' en el partido 0 - 0 Búrdegas Team Alineación oficial del equipo 'Búrdegas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
albal sad Alineación oficial del equipo 'albal sad' en el partido 0 - 1 Búrdegas Team Alineación oficial del equipo 'Búrdegas Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albal sad

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dimitar Gugov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Dimitar Gugov hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en José María Quasi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del albal van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rani Luokkanen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de albal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jaime Martínez Blázquez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Búrdegas Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Búrdegas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Ruiz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Rani Luokkanen haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Búrdegas al minut 75.
  • 274 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Étienne Schein que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Búrdegas va fer una substitució al minut 18. Arad Abolfazli va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Arne Skaug.