Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vidueira F.C. (1591694) - Sobradelo F.C. (995701) » 336450056: T34/J8/VII

Liga 336450056 Información oficial sobre el partido 336450056 en Hattrick

03.09.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VII.16 (38052)

Vidueira F.C. Alineación oficial del equipo 'Vidueira F.C.' en el partido 2 - 1 Sobradelo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sobradelo F.C.' en el partido
Frank Wouden (6') 1 - 0
Hannes Minder (24') 2 - 0
2 - 1 Sasha Barthel (28')
Vidueira F.C. Alineación oficial del equipo 'Vidueira F.C.' en el partido 2 - 1 Sobradelo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sobradelo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Vidueira F.C. Alineación oficial del equipo 'Vidueira F.C.' en el partido 4 - 2 Sobradelo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sobradelo F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vidueira F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Vidueira, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Frank Wouden per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Vidueira va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hannes Minder va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Frank Wouden gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tedo Piqueras va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lourenço Gaspar, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Bonifác Dundek va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Sobradelo F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 28 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Sasha Barthel.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gerhart Tallinger no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Serafín De las Casas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Argirakis Grekidis va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sobradelo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abernethy McDonald, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Sobradelo va estar a punt d'empatar al 61 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Branislav Nevečeřal que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Branislav Nevečeřal va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Sobradelo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Danny Romani es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.