Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo de Juerga FC (485816) - F.Com.Republicano (1431491) » 336447583: T34/J5/VI

Liga 336447583 Información oficial sobre el partido 336447583 en Hattrick

13.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VI.996 (15314)

BorrachosHabituales Alineación oficial del equipo 'BorrachosHabituales' en el partido 4 - 3 F.Com.Republicano Alineación oficial del equipo 'F.Com.Republicano' en el partido
Narciso Bermes (17') 1 - 0
Antonio Alonso (33') 2 - 0
2 - 1 Alex Presilli (35')
Jeremy René Teschner (37') 3 - 1
Jeremy René Teschner (55') 4 - 1
4 - 2 Wenceslao Castellanos (66')
4 - 3 Salvador Burgoa (70')
BorrachosHabituales Alineación oficial del equipo 'BorrachosHabituales' en el partido 4 - 3 F.Com.Republicano Alineación oficial del equipo 'F.Com.Republicano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
BorrachosHabituales Alineación oficial del equipo 'BorrachosHabituales' en el partido 1 - 6 F.Com.Republicano Alineación oficial del equipo 'F.Com.Republicano' en el partido
Tiene bastante suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BorrachosHabituales

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Narciso Bermes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Boha.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Jeremy René Teschner va augmentar l'avantatge de Boha a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Boha va obtenir un penal al minut 55, que va llançar a la perfecció Jeremy René Teschner. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Narciso Bermes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 23, però una magnífica aturada de Lautaro Santoro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Alonso. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 14 (Lesión (no subst.)): Quan en Pancracio Mamán es va retirar del terreny de joc al minut 14 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Boha es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • 096 Minuto 28 (Lesión (no subst.)): Boha sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Paco Fominaya no va poder acabar el partit.

F.Com.Republicano

Goles Goles

  • 109 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Víctor Sable va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Antonio Alonso va aprofitar el regal, anotant el 2 - 0.
  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, F.Com.Republicano seguien lluitant fins al final. Al minut 35, fruit d'aquests esforços, Alex Presilli va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): Víctor Sable de F.Com.Republicano va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Wenceslao Castellanos que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 2 al marcador.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): F.Com.Republicano va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Salvador Burgoa va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Vittorio Vizziello, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Víctor Sable era fer passades de llarga distància. Al minut 62 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Jordi Martorell però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Després de 65 minuts, Joaquín Bolado va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Luca Oprescu el va poder desviar a córner.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del F.Com.Republicano va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Salvador Burgoa no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philip Holden de F.Com.Republicano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.