Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchester Cíty FC (491089) - CE SABADELL CF (120181) » 336444766: T34/J5/VI

Liga 336444766 Información oficial sobre el partido 336444766 en Hattrick

13.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VI.953 (15271)

ViTuR_TeaM_S.L.D Alineación oficial del equipo 'ViTuR_TeaM_S.L.D' en el partido 2 - 0 CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido
Marcel Ebert (71') 1 - 0
Kutay Celasun (84') 2 - 0
ViTuR_TeaM_S.L.D Alineación oficial del equipo 'ViTuR_TeaM_S.L.D' en el partido 2 - 0 CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ViTuR_TeaM_S.L.D Alineación oficial del equipo 'ViTuR_TeaM_S.L.D' en el partido 4 - 1 CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ViTuR_TeaM_S.L.D

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ViTuR_TeaM_S.L.D va ser Marcel Ebert.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Kutay Celasun va augmentar l'avantatge de ViTuR_TeaM_S.L.D a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Dimosthenis Andreopoulos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Demetrius Schanzenberg va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Albert Van Puymbroeck s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Kazimierz Zimmer de ViTuR_TeaM_S.L.D va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): ViTuR_TeaM_S.L.D va fer una substitució al minut 72. Ingmar Jares va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Wojciech Huzarski.

CE SABADELL CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jochem Klinkenberg que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Ion Dumitrescu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SABADELL que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matthew Jolley es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jochem Klinkenberg probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.