Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aomori Yamada (437390) - sporting cambrils (1367232) » 336442252: T34/J2/VI

Liga 336442252 Información oficial sobre el partido 336442252 en Hattrick

23.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VI.931 (15249)

RealZaragoza Alineación oficial del equipo 'RealZaragoza' en el partido 0 - 2 sporting cambrils Alineación oficial del equipo 'sporting cambrils' en el partido
0 - 1 Jérôme Nowak (38')
0 - 2 Francisco Jesús Egozcue (66')
RealZaragoza Alineación oficial del equipo 'RealZaragoza' en el partido 0 - 2 sporting cambrils Alineación oficial del equipo 'sporting cambrils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RealZaragoza Alineación oficial del equipo 'RealZaragoza' en el partido 0 - 1 sporting cambrils Alineación oficial del equipo 'sporting cambrils' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RealZaragoza

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El RealZaragoza va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Honorato da Feiranova va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amadeo Rubio de RealZaragoza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

sporting cambrils

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de sporting. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jérôme Nowak xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El sporting sempre confia amb les genialitats d'en Francisco Jesús Egozcue; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Jorge Díaz de Campomanes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Iuri Battistella no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Marcel Pagès va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jorge Díaz de Campomanes va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 205 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Francisco Jesús Egozcue de sporting va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jérôme Nowak al minut 14 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rafael Villar al minut 56, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Diego Jonsansoro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Semblava que Iuri Battistella s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.