Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chriselba fc (1371732) - dagogobox c.f. (1432481) » 336440794: T34/J2/VI

Liga 336440794 Información oficial sobre el partido 336440794 en Hattrick

23.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VI.918 (15236)

gonzapfuente's team Alineación oficial del equipo 'gonzapfuente's team' en el partido 4 - 1 Piratas de Madrid Alineación oficial del equipo 'Piratas de Madrid' en el partido
Donat Kunets (22') 1 - 0
Enrique Galdeano (35') 2 - 0
Matthew Lamb (38') 3 - 0
Sante Lotti (41') 4 - 0
4 - 1 Goffredo Archistra (44')
gonzapfuente's team Alineación oficial del equipo 'gonzapfuente's team' en el partido 4 - 1 Piratas de Madrid Alineación oficial del equipo 'Piratas de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gonzapfuente's team Alineación oficial del equipo 'gonzapfuente's team' en el partido 2 - 1 Piratas de Madrid Alineación oficial del equipo 'Piratas de Madrid' en el partido
Tiene suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gonzapfuente's team

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): gonzapfuentes, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Donat Kunets per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip gonzapfuentes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Enrique Galdeano va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Matthew Lamb va augmentar l'avantatge de gonzapfuentes a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, gonzapfuentes va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sante Lotti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Valentin Cimetière va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): François Beaurepaire de gonzapfuentes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Valentin Cimetière es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Piratas de Madrid

Goles Goles

  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 1 s'ha de veure repetit: en Marcelo Kuasñosky de Piratas va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Goffredo Archistra, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Artur Braga va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Rico Mehrain, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 61 en Adrián Gible va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Gian Maria Sole va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 250 Minuto 76 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Piratas l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 76, però el xut va sortir desviat.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Piratas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Adrián Gible no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Goffredo Archistra de Piratas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ignác Švancara va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.