Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD. PARLA (992946) - CuKa (1597081) » 336437137: T34/J6/VI

Liga 336437137 Información oficial sobre el partido 336437137 en Hattrick

20.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / VI.886 (15204)

Los Bertolusillos Alineación oficial del equipo 'Los Bertolusillos' en el partido 3 - 1 CuKa Alineación oficial del equipo 'CuKa' en el partido
Paulo Godínez (10') 1 - 0
Bjarne Holmen (23') 2 - 0
Fernando Iglesia (30') 3 - 0
3 - 1 Isaac Verhoek (85')
Los Bertolusillos Alineación oficial del equipo 'Los Bertolusillos' en el partido 3 - 1 CuKa Alineación oficial del equipo 'CuKa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Bertolusillos Alineación oficial del equipo 'Los Bertolusillos' en el partido 2 - 0 CuKa Alineación oficial del equipo 'CuKa' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Bertolusillos

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Paulo Godínez de Bertolusillos, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Bjarne Holmen de Bertolusillos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Bertolusillos al minut 30, que va llançar ajustat al pal en Fernando Iglesia. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Antti Koskinen va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Massimiliano Citelli. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Martijn Devriese al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fernando Iglesia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bertolusillos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Remigiusz Wolski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Al minut 80, Fernando Iglesia gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Guntín hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Paulo Godínez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25, Per Frank Felborg de Bertolusillos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

CuKa

Goles Goles

  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, CuKa va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Isaac Verhoek va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CuKa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nasser Dabili, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Marko Schiebler va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Isaac Verhoek va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Anthony Dumain, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erwin Huß.