Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dynamo de Bixot (1432293) - Huracan Sport (993265) » 336435548: T34/J3/VI

Liga 336435548 Información oficial sobre el partido 336435548 en Hattrick

30.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / VI.871 (15189)

Dynamo de Bixot Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bixot' en el partido 2 - 1 Drink Team C.D. Alineación oficial del equipo 'Drink Team C.D.' en el partido
0 - 1 Jac Lust (32')
Aldo Carriero (44') 1 - 1
Francisco Cabilla (64') 2 - 1
Dynamo de Bixot Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bixot' en el partido 2 - 1 Drink Team C.D. Alineación oficial del equipo 'Drink Team C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo de Bixot Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bixot' en el partido 0 - 1 Drink Team C.D. Alineación oficial del equipo 'Drink Team C.D.' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo de Bixot

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Dynamo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Aldo Carriero.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Francisco Cabilla, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Dynamo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mauro Dora va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henk Jaspert de Dynamo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isidro Guillamas de Dynamo es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Dynamo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Anton Gusev no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Placido Riannetti al camp.

Drink Team C.D.

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jac Lust va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Drink va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 50, quan Christian Abreu va quedar-se sol davant el porter Durmuş Selcan, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 65 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gabriel Frederic va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Osca de Drink va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Frederic.