Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.BERGUEDÀ (309736) - Imperio Galactico (118880) » 336419747: T34/J7/VI

Liga 336419747 Información oficial sobre el partido 336419747 en Hattrick

27.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / VI.727 (15045)

C.E.BERGADÁ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGADÁ' en el partido 3 - 2 Imperio Galactico Alineación oficial del equipo 'Imperio Galactico' en el partido
Marcos Gassius (32') 1 - 0
1 - 1 Abel Hörman (60')
Nel Barbat (68') 2 - 1
2 - 2 Arkadiusz Raźna (72')
Narcís Juvany (73') 3 - 2
C.E.BERGADÁ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGADÁ' en el partido 3 - 2 Imperio Galactico Alineación oficial del equipo 'Imperio Galactico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.E.BERGADÁ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGADÁ' en el partido 5 - 0 Imperio Galactico Alineación oficial del equipo 'Imperio Galactico' en el partido
Tiene mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.BERGADÁ

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marcos Gassius, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del C.E.BERGADÁ se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Nel Barbat va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de C.E.BERGADÁ.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Galactico. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Narcís Juvany la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del C.E.BERGADÁ es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): C.E.BERGADÁ per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Rafael Ribes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a C.E.BERGADÁ per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marcos Gassius, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francesc Solé va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Jan Lauerholz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 47 (Tarjeta roja directa): Al minut 47 en Josep Sivill va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Imperio Galactico

Goles Goles

  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Abel Hörman que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Albino José Guerreiro arribés a peus de Arkadiusz Raźna, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Galactico el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Gerd-Uwe Johmann va estar a punt de posar per davant a Galactico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Escales va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arkadiusz Raźna de Galactico es va guanyar la targeta groga merescudament.