Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ertcochi united (1369491) - Ciudad de Bullas (1433283) » 336415770: T34/J5/VI

Liga 336415770 Información oficial sobre el partido 336415770 en Hattrick

13.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VI.691 (15009)

ertcochi united Alineación oficial del equipo 'ertcochi united' en el partido 2 - 1 Ciudad de Bullas Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Bullas' en el partido
Humbert Gelderman (26') 1 - 0
1 - 1 Fabrizio Speranti (30')
Přemysl Smištík (68') 2 - 1
ertcochi united Alineación oficial del equipo 'ertcochi united' en el partido 2 - 1 Ciudad de Bullas Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Bullas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ertcochi united Alineación oficial del equipo 'ertcochi united' en el partido 3 - 0 Ciudad de Bullas Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Bullas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ertcochi united

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Corria el minut 26, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. ertcochi s'avançava en el marcador després que en Humbert Gelderman xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Přemysl Smištík de ertcochi aconseguir un gol al minut 68 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): ertcochi va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Humbert Gelderman va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gomarus Jurriaanse va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Aharon Gur va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Enrique Álvarez Collado va rematar alt.

Ciudad de Bullas

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fabrizio Speranti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Lolo Ronda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joel de Almeida no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonio Nascetti que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ciudad va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Nascetti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Nascetti de Ciudad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giorgio Zinicola de Ciudad es va guanyar la targeta groga merescudament.