Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.RodiMax (314051) - f.c. kathu (119219) » 336409110: T34/J7/VI

Liga 336409110 Información oficial sobre el partido 336409110 en Hattrick

27.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / VI.631 (14949)

Demoniacos Alineación oficial del equipo 'Demoniacos' en el partido 2 - 4 Montral Alineación oficial del equipo 'Montral' en el partido
0 - 1 Bar Shoham (9')
0 - 2 Renaud Lecomte (23')
0 - 3 Aurélien Desmartin (26')
Stéphane Chagneau (32') 1 - 3
1 - 4 Eraldo Rendo (53')
Jussi Venho (76') 2 - 4
Demoniacos Alineación oficial del equipo 'Demoniacos' en el partido 2 - 4 Montral Alineación oficial del equipo 'Montral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Demoniacos Alineación oficial del equipo 'Demoniacos' en el partido 2 - 0 Montral Alineación oficial del equipo 'Montral' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Demoniacos

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Stéphane Chagneau trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Jussi Venho de Demoniacos va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Ignacio Velasco de Pablo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Demoniacos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Demoniacos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Arwin ter Braack va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Márton Köteles i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Demoniacos, però el xut de Blair Burrell va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Alcher Monterrubio va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Montral

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Montral van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Bar Shoham.
  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): El jugador Renaud Lecomte de Montral es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): En Aurélien Desmartin va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Montral va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Eraldo Rendo la va transformar en el 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anders Byrdal.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lutz Hasenöhrl de Montral va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.