Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter.Picamoixons (440896) - Chupa huesos (490458) » 336404196: T34/J1/VI

Liga 336404196 Información oficial sobre el partido 336404196 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VI.590 (14908)

Balapa Team Alineación oficial del equipo 'Balapa Team' en el partido 0 - 1 Ferralla Alineación oficial del equipo 'Ferralla' en el partido
0 - 1 Valentino Solinas (64')
Balapa Team Alineación oficial del equipo 'Balapa Team' en el partido 0 - 1 Ferralla Alineación oficial del equipo 'Ferralla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Balapa Team Alineación oficial del equipo 'Balapa Team' en el partido 2 - 1 Ferralla Alineación oficial del equipo 'Ferralla' en el partido
Tiene mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balapa Team

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Balapa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bastian Schönle va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Balapa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Preben Bredballe, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Preben Bredballe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Balapa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Sílvio Pacheco de Balapa va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 81, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Balapa Torsten Seewer quasi va assolir l'empat al minut 84 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krasimir Donkov de Balapa es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Ferralla

Goles Goles

  • 170 Minuto 64 (Gol de falta): Ferralla va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Valentino Solinas.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ferralla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fabio Ghinzani va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ferralla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gergõ Farkasházy, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Guadalix es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valentino Solinas de Ferralla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Valentino Solinas que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Pedro Guadalix estava fent un bon partit.