Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isótopos de Riazor (990970) - Roqueta (436754) » 336399918: T34/J10/VI

Liga 336399918 Información oficial sobre el partido 336399918 en Hattrick

17.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / VI.549 (14867)

Isótopos de Riazor Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Riazor' en el partido 5 - 3 bocabits F.C Alineación oficial del equipo 'bocabits F.C' en el partido
Óscar Vázquez (20') 1 - 0
Jeremie Pache (41') 2 - 0
2 - 1 Izidors Butks (43')
2 - 2 Agostino Soresi (71')
2 - 3 Yoan Baudouin (74')
Pietro Melone (75') 3 - 3
Óscar Vázquez (83') 4 - 3
Óscar Vázquez (84') 5 - 3
Isótopos de Riazor Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Riazor' en el partido 5 - 3 bocabits F.C Alineación oficial del equipo 'bocabits F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Isótopos de Riazor Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Riazor' en el partido 4 - 5 bocabits F.C Alineación oficial del equipo 'bocabits F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,7 % 49,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isótopos de Riazor

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Óscar Vázquez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Isótopos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jeremie Pache progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pietro Melone va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 75.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 83 minuts de joc, Óscar Vázquez, corrent com un esperitat, superà primer Agostino Soresi per velocitat, i després el porter posant el 4 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Óscar Vázquez de Isótopos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Ted Ribeaud, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Javier Ángel Fiesco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giancarlo Ricci va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Després de 34 minuts, Isótopos va veure com el seu jugador José Fabián Balmacedas havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jeremie Pache entraria per ocupar el seu lloc.

bocabits F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 43, el jugador visitant Izidors Butks va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 160 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71 del partit, Agostino Soresi va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yoan Baudouin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): bocabits va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rainerio Castroverde que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): bocabits va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 42, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Rainerio Castroverde.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ivar Nyvold, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Rainerio Castroverde no era cap impediment.
  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ed van der Feen, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.