Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Vallekas (311742) - CD FREUNDE (798092) » 336393391: T34/J1/VI

Liga 336393391 Información oficial sobre el partido 336393391 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VI.488 (14806)

jorgitosFC Alineación oficial del equipo 'jorgitosFC' en el partido 0 - 1 CD FREUNDE Alineación oficial del equipo 'CD FREUNDE' en el partido
0 - 1 Rafael Payá (77')
jorgitosFC Alineación oficial del equipo 'jorgitosFC' en el partido 0 - 1 CD FREUNDE Alineación oficial del equipo 'CD FREUNDE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jorgitosFC Alineación oficial del equipo 'jorgitosFC' en el partido 2 - 0 CD FREUNDE Alineación oficial del equipo 'CD FREUNDE' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jorgitosFC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Gerardo Archundia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de jorgitosFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): jorgitosFC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel Belmonte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Pep Rediu no era cap impediment.

CD FREUNDE

Goles Goles

  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb 77 minuts jugats, Rafael Payá de FREUNDE va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Garpur Gunnarsson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tomi Kurra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FREUNDE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan María Adrover, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): FREUNDE van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 49, però Lázaro Moncada va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dino Naveiras, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Enrique Castejón de FREUNDE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan María Adrover es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de FREUNDE, en Olivier Seurat, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.