Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caetaria CF (773813) - crom c.f. (30775) » 336393226: T34/J11/VI

Liga 336393226 Información oficial sobre el partido 336393226 en Hattrick

24.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / VI.486 (14804)

Torpedo de Getares Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Getares' en el partido 3 - 1 PALAMOSKY. Alineación oficial del equipo 'PALAMOSKY.' en el partido
Erwin Wolfsgruber (25') 1 - 0
Antonio José del Bosque (33') 2 - 0
2 - 1 Igor Lyutov (36')
Jesús Angosto (75') 3 - 1
Torpedo de Getares Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Getares' en el partido 3 - 1 PALAMOSKY. Alineación oficial del equipo 'PALAMOSKY.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torpedo de Getares Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Getares' en el partido 2 - 0 PALAMOSKY. Alineación oficial del equipo 'PALAMOSKY.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo de Getares

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Erwin Wolfsgruber va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Torpedo.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Torpedo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Antonio José del Bosque des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Torpedo va augmentar la diferència quan Jesús Angosto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Torpedo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iván Perepérez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Erwin Wolfsgruber. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Iván Perepérez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): Erwin Wolfsgruber va marxar per velocitat al minut 84 i va fer una passada de la mort a Torsten Nickkoppen, però aquest va fallar.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Jesús Angosto una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Casiano de Rala va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Angosto de Torpedo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Fränk Muschter de Torpedo va abandonar el terreny de joc després de 5 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio José del Bosque va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Perico Giráldez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pablo Velázquez.

PALAMOSKY.

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MOSKY van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Igor Lyutov.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timeteo Contreras de MOSKY va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de MOSKY Igor Lyutov va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ott Tilk va entrar en el seu lloc.