Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CacereiroCC (1599570) - F.C. Llibertari (1434981) » 336387210: T34/J13/VI

Liga 336387210 Información oficial sobre el partido 336387210 en Hattrick

08.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / VI.432 (14750)

FC Pullastrot Alineación oficial del equipo 'FC Pullastrot' en el partido 0 - 4 F.C. Llibertari Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari' en el partido
0 - 1 Ken Candreia (19')
0 - 2 Timo Pupin (34')
0 - 3 Timo Pupin (36')
0 - 4 錢 (Qiao) 綜山 (Zongshan) (86')
FC Pullastrot Alineación oficial del equipo 'FC Pullastrot' en el partido 0 - 4 F.C. Llibertari Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pullastrot Alineación oficial del equipo 'FC Pullastrot' en el partido 2 - 1 F.C. Llibertari Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,3 % 15,6 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pullastrot

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gábor Czéh va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gábor Czéh no va entrar per centímetres.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pullastrot la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Dalbi de Pullastrot es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 87, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isaac González Valle de Pullastrot amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Vedat Nalçak, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): César Cánovas no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

F.C. Llibertari

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ken Candreia que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Llibertari augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Timo Pupin es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Llibertari va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Timo Pupin, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): 錢 (Qiao) 綜山 (Zongshan) de Llibertari va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): 錢 (Qiao) 綜山 (Zongshan) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lapo Barile, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 錢 (Qiao) 綜山 (Zongshan) després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lapo Barile va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Timo Pupin de Llibertari va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Rafa Galleguillos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.