Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

compete city fc (796826) - El Barrio FC (1421354) » 336386013: T34/J2/VI

Liga 336386013 Información oficial sobre el partido 336386013 en Hattrick

23.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VI.426 (14744)

RCD San Bartolo Alineación oficial del equipo 'RCD San Bartolo' en el partido 0 - 0 matis team Alineación oficial del equipo 'matis team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD San Bartolo Alineación oficial del equipo 'RCD San Bartolo' en el partido 1 - 1 matis team Alineación oficial del equipo 'matis team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,4 % 52,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD San Bartolo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Adrián Manjon Díaz del Bartolo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Jaime Canga-Arguelles va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Bartolo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 63, quan Liam Helmink va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Antonio Luis Estade va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bartolo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dawid Czekajski de Bartolo es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Era el minut 22 quan després d'una dura entrada, el jugador Saro Mandelli de Bartolo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

matis team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del matis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eduard Gabernet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Mattias Johansson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Wastl Fiechtl ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miroslav Fouček de matis es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Jérôme Salmon estava fent un bon partit.