Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UND Andalucía (994702) - El lado oculto (795635) » 336384075: T34/J5/VI

Liga 336384075 Información oficial sobre el partido 336384075 en Hattrick

13.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VI.409 (14727)

Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido 5 - 3 El lado oculto Alineación oficial del equipo 'El lado oculto' en el partido
0 - 1 Benjamín Artime (7')
0 - 2 Vasil Genev (23')
Per Oskarsson (30') 1 - 2
Sergi Parra (35') 2 - 2
Emir Kerem Cengaver (43') 3 - 2
Emir Kerem Cengaver (57') 4 - 2
Per Oskarsson (65') 5 - 2
5 - 3 Jes Skovgaard Hansen (73')
Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido 5 - 3 El lado oculto Alineación oficial del equipo 'El lado oculto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido 7 - 0 El lado oculto Alineación oficial del equipo 'El lado oculto' en el partido
Tiene mala suerte 7.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Javaly

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Per Oskarsson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Atletico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sergi Parra, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Emir Kerem Cengaver, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Atletico es posava per davant!
  • 136 Minuto 57 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Benjamín Artime es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Emir Kerem Cengaver per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 57 passava a ser 4 - 2.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Per Oskarsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Atletico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Henri Piirainen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Aleix Olmos al camp.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Moisés Gilbarrasa va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Picasso.

El lado oculto

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, oculto es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Benjamín Artime es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jes Skovgaard Hansen sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Vasil Genev que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 154 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Jes Skovgaard Hansen va significar el 5 - 3 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vasil Genev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Luis Miguel Cortejo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Aleix Olmos va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Huo Kim Soon ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Alberto Busto va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Aleix Olmos no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luís Aparecido de oculto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vasil Genev de oculto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.