Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc menfis (1458020) - iulron fc (1367522) » 336383170: T34/J4/VI

Liga 336383170 Información oficial sobre el partido 336383170 en Hattrick

06.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / VI.396 (14714)

Pacogol Alineación oficial del equipo 'Pacogol' en el partido 0 - 2 Yegua!! No Vuelvas La Cara Alineación oficial del equipo 'Yegua!! No Vuelvas La Cara' en el partido
0 - 1 Mirosław Klimasara (13')
0 - 2 Alfredo Barberá (57')
Pacogol Alineación oficial del equipo 'Pacogol' en el partido 0 - 2 Yegua!! No Vuelvas La Cara Alineación oficial del equipo 'Yegua!! No Vuelvas La Cara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pacogol Alineación oficial del equipo 'Pacogol' en el partido 2 - 0 Yegua!! No Vuelvas La Cara Alineación oficial del equipo 'Yegua!! No Vuelvas La Cara' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pacogol

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Pacogol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sigwald Arntjen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Salvador Ramírez.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Christophe Da Costa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 el Pacogol va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alejandro Robles no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Alejandro Robles va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Horacio Ortiz-Tamés va disposar d'una bona oportunitat al minut 68, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Bernd Meyrat, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Yegua!!, però Horacio Ortiz-Tamés no va poder encertar el xut.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Sigwald Arntjen va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 86 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Mario Favaretto de Pacogol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Eize van Krimpen no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Mario Favaretto no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Yegua!! No Vuelvas La Cara

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): El porter de Yegua!! va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mirosław Klimasara va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Yegua!! va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alfredo Barberá va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Yegua!! quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Eduard Soguel va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.