Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atascaburrras FC (1338386) - mantza (772513) » 336379580: T34/J11/VI

Liga 336379580 Información oficial sobre el partido 336379580 en Hattrick

24.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / VI.364 (14682)

Bambie's People C.F. Alineación oficial del equipo 'Bambie's People C.F.' en el partido 1 - 6 Homero's Dream Team Alineación oficial del equipo 'Homero's Dream Team' en el partido
0 - 1 Edmund Byrkjeland (2')
0 - 2 Edmund Byrkjeland (9')
0 - 3 Oscar Falces (27')
0 - 4 Olmo Pérez (61')
0 - 5 Joseph Risse (72')
Adolphe Maigret (87') 1 - 5
1 - 6 Joseph Risse (88')
Bambie's People C.F. Alineación oficial del equipo 'Bambie's People C.F.' en el partido 1 - 6 Homero's Dream Team Alineación oficial del equipo 'Homero's Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bambie's People C.F. Alineación oficial del equipo 'Bambie's People C.F.' en el partido 1 - 2 Homero's Dream Team Alineación oficial del equipo 'Homero's Dream Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bambie's People C.F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Passava el minut 87 del matx, quan l'atent Adolphe Maigret va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al 11, Lourenzo Chamarro hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Santiago Moreno Uribe. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Bambies va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Grégory Lorrain va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Bambies va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Adolphe Maigret va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Santiago Moreno Uribe va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Rinelli de Bambies va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15, Célio Brasiliense de Bambies va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Homero's Dream Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Homeros va ser finalitzada des de l'esquerra per Edmund Byrkjeland al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Edmund Byrkjeland! Un inimaginable dribbling sobre Lourenzo Chamarro va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 2 per a Homeros.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joseph Risse va treure un córner llarg cap al segon pal que en Oscar Falces, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Olmo Pérez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Homeros per augmentar la diferència al marcador a 0 - 5 al minut 72. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Joseph Risse. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 180 Minuto 88 (Gol de falta): Al minut 88, una falta xutada per Joseph Risse va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 6 per a Homeros. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): José Antonio Lora Guerrero quasi marca en una jugada assajada de córner que Jaime Cabaspre havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Settimio Gilardi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Homeros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Luka Fabian Ziebell no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ole Nilsen.