Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BEGUR (990158) - kroas (441616) » 336375545: T34/J7/VI

Liga 336375545 Información oficial sobre el partido 336375545 en Hattrick

27.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / VI.328 (14646)

BEGUR Alineación oficial del equipo 'BEGUR' en el partido 2 - 0 F.C.Gazza Alineación oficial del equipo 'F.C.Gazza' en el partido
Olavi Rämö (22') 1 - 0
Ferrán Vega Olmos (34') 2 - 0
BEGUR Alineación oficial del equipo 'BEGUR' en el partido 2 - 0 F.C.Gazza Alineación oficial del equipo 'F.C.Gazza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BEGUR Alineación oficial del equipo 'BEGUR' en el partido 3 - 0 F.C.Gazza Alineación oficial del equipo 'F.C.Gazza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BEGUR

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): BEGUR va agafar avantatge al minut 22 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Olavi Rämö fent així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ferrán Vega Olmos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sami Juselius va rematar alt.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ferrán Vega Olmos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paul-Constantin Mureşan al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bo Håkansson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Horea Rucăreanu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paul-Constantin Mureşan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Passats 24 minuts de joc, en Rémi Broudic de BEGUR va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Javier Barandiarán ocupà el lloc d'en Rémi Broudic al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de BEGUR quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de BEGUR Joseph Jayo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Raúl Antonio Melgar va entrar en el seu lloc.

F.C.Gazza

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Danny Kornbech va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patrick Gavin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del F.C.Gazza sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Peter Saareoja, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Jarkko Lähteenmaa de F.C.Gazza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hauge Hazard de F.C.Gazza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 7 va fer que Damien Fanget de F.C.Gazza hagués d'abandonar el terreny de joc. Kári Emil Wenningsted va entrar al terreny de joc per suplir-lo.