Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chupa cups (441108) - HOLTER (1431032) » 336374906: T34/J5/VI

Liga 336374906 Información oficial sobre el partido 336374906 en Hattrick

13.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VI.322 (14640)

pitirri Alineación oficial del equipo 'pitirri' en el partido 1 - 1 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
0 - 1 Ping Chee Hoe (14')
Dailos Escolar (28') 1 - 1
pitirri Alineación oficial del equipo 'pitirri' en el partido 1 - 1 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pitirri Alineación oficial del equipo 'pitirri' en el partido 2 - 0 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pitirri

Goles Goles

  • 109 Minuto 14 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Zha Sui després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de HOLTER Ping Chee Hoe, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): pitirri equilibrava la balança al minut 28. En Dailos Escolar, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): pitirri va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marian Wiktorczyk va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Freddy Thimonier.

HOLTER

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): El HOLTER va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Eufrasio Sánchez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 49, el HOLTER estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Javier Hernández va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del HOLTER van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dor Holtzman, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HOLTER va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Remco Calvo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Dor Holtzman va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HOLTER que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Władysław Graliński s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Soragna de HOLTER es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dölf Pfeffer de HOLTER es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.