Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Matrix (1415569) - Fcsm Poli Iasi (774398) » 336374049: T34/J8/VI

Liga 336374049 Información oficial sobre el partido 336374049 en Hattrick

03.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VI.319 (14637)

C.F. Alas de Jupiter Alineación oficial del equipo 'C.F. Alas de Jupiter' en el partido 0 - 1 F.C. Canyilona Alineación oficial del equipo 'F.C. Canyilona' en el partido
0 - 1 Ralf Hondecoeter (36')
C.F. Alas de Jupiter Alineación oficial del equipo 'C.F. Alas de Jupiter' en el partido 0 - 1 F.C. Canyilona Alineación oficial del equipo 'F.C. Canyilona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Alas de Jupiter Alineación oficial del equipo 'C.F. Alas de Jupiter' en el partido 1 - 2 F.C. Canyilona Alineación oficial del equipo 'F.C. Canyilona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Alas de Jupiter

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Pedro Cana Galindo va deixar a Tomás Enseña assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Martinho Barros de J. Wings es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sikko Tegelaar de J. Wings va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 84 de partit, quan un jugador de J. Wings, en Nikolay Bakan, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): J. Wings es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Julio Rocas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava César Figueira al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Manuel Martinho Barros va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

F.C. Canyilona

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Ralf Hondecoeter va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 36. 0 - 1 per a Canyilona.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Canyilona va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nikolay Bakan va desviar el xut final de Aurelian Barta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del J. Wings. La jugada d'estratègia del Canyilona per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aurelian Barta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Nikolay Bakan va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Emanuel Ramander, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Canyilona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ralf Hondecoeter, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Jesús Sarriera de Canyilona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jesús Sarriera va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ângelo Gomes de Canyilona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Joaquín Pajares de Canyilona va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lazar Barsuk va prendre el seu rol al minut 20.
  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Tomás Enseña de Canyilona es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Gilberto Camarero es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Lazar Barsuk probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.